آموزش ۴ روش نصب قالب در پرستاشاپ PrestaShop (به زبان ساده)

ساخت وبلاگ


بعداز شناخت با پروسه نصب و فعال سازی، احتمالا یادگرفتن نصب قالب پرستاشاپ  طراحی سایت آموزشی یک کدام از مسائل اصلی طراحان و مالکان وب سایت، برای این پلتفرم فروشگاهی دیدنی هست.

فهرست این نوشته‌ی‌علمی ( با کلیک روی هر تیتر به آن نصیب منتقل میشوید)  نهفته 
PrestaShop چه می باشد؟
یادگرفتن نصب قالب در پرستاشاپ PrestaShop
چهار شیوه متفاوت برای نصب قالب در PrestaShop چه چیزی است؟
یافت کردن قالب مطلوب به چه شکل میباشد؟
سوالهای متداول
PrestaShop چه چیزی است؟
چهار طریق متفاوت برای نصب قالب در PrestaShop چه می باشد؟
کشف کردن قالب مطلوب به چه شکل میباشد؟
PrestaShop چه است؟
PrestaShop یک پلتفرم منبع گشوده میباشد که در سال ۲۰۰۷ و باهدف بسط تجارت الکترونیکی، عرضه شد. این پلتفرم مجانی بوده و برای بارگیری و به کارگیری در دسترس مردم قراردارد. اگرچه این بدان معنا وجود ندارد که PrestaShop یک شیوه‌ حل تماما بدون‌پول میباشد. در صورتی تمایل به به کارگیری از آن دارید، احتمالا برای گسترش تجارت الکترونیکی خویش نیاز به خرید بعضا از پلاگین‌ها، ماژول‌ها و احتمالا قالب‌های (در بعضی مورد ها لاکچری) آن دارید.

اما به کار گیری از قالب پیش‌فرض، هیچ اختلال و خللی برای به کار گیری شما از PrestaShop جهت تارنما دکان اینترنتی دلخواه شما، ساخت نخواهد کرد، ولی از‌آنجا که احتمالا شما نیز در کسب‌وکار خویش در حالا رقابت با سایرین در فضای آنلاین می باشید، نیاز به خصوصیت‌های بصری و پباده سازی مختلف و خاص خویش دارید. با این عمل خواهید توانست با “سفارشی‌سازی” ظواهر وب سایت خویش، به طرز اثر گذار‌تری به جذب کاربر و مشتری بپردازید.

در‌این مقاله، با فراگیری نصب قالب در PrestaShop با شما یار و همدم خوا‌هیم بود. توضیح این‌که دیگر موردنیاز وجود ندارد نگران نصب اپلیکیشن‌های FTP مانند FileZilla باشید، چون این سیستم به‌تنهایی کارکشته به افزودن این موردها خواهد بود.

یادگرفتن نصب قالب در پرستاشاپ PrestaShop
برای نصب قالب در PrestaShop ، از داشبورد مدیر به نصیب Preferences رفته و بر روی مورد “Themes” کلیک فرمایید.

 

ورود به منوی پیکربندی برای نصب قالب در PrestaShop

در پی نصب قالب در PrestaShop ، بر روی آیتم “Add new theme” در نوار ابزار بالا کلیک نمائید.

 

وارد نمودن نشانی پوشه قالب برای نصب در PrestaShop

چهار طریق گوناگون برای نصب قالب در PrestaShop چه است؟
کشف کردن و اضافه کردن پوشه از رایانه فردی خویش
وارد نمودن ایمیل یا این که URL قالب تازه در نصیب مرتبط با آن
وارد کردن فولدر با یاری FTP یا این که پروتکل انتقال فولدر
ساختن قالب بوسیله خویش، که به پاره ای مهارت در سطح توسعه یافته برای بسط اینترنت احتیاج دارااست.
ولی کلیات نصب قالب در پرستاشاپ نسبتاً در هر چهار شیوه، شبیه یکدیگر می باشند که در‌این فراگیری به جهت آسانی و سهولت بیشتر طرز اولیه، به نصب قالب از روی کامپیوتر فردی خویش می پردازیم. پلتفرم PrestaShop دارنده طرح‌ها و قالب‌های زیبای فراوانی برای گزینش میباشد. برخی از این قالب‌ها مجانی و بعضا نیز نیازمند پرداخت هزینه میباشند. شما میتوانید با کاوش در Google با استعمال از عبارت “قالب بدون پول PrestaShop”، قالب‌های مجانی مطلوب زیادی پیدا نمائید. صرفا درخصوص منبع، توجه داشته باشید و مطمئن گردید که پوشه‌های رسمی را دانلود میکنید.

آنگاه برای کاوش در کامپیوتر خویش، بر روی دکمه “Add File” کلیک فرمایید. قالب متبوع می بایست با فرمت ZIP باشد، و در غیر این شکل کار کشته به ادامه و نصب آن نخواهید بود.

 

گزینش پوشه قالب برای نصب در PrestaShop

بعد از اضافه کردن فولدر قالب از کامپیوتر خویش، بر روی دکمه “Save” در بخش تحت سمت راست کاغذ کلیک نمایید.

 

نصب قالب در PrestaShop

درین مرحله از نصب قالب در PrestaShop ، بعداز لود برد آمیز پوشه قالب، به برگه Theme گشوده خواهید گشت. حالا به ذیل ورقه بروید و در قسمت با تیتر “Select a theme for the “store name” shop” قالب متبوع خویش را جهت اعمال، گزینش فرمایید.


دکان ساز کشور‌ایران‌هاست
یک راه‌حل آسوده، سریع و کاربردی
برای ورود به فضای آنلاین

مغازه آنلاین فعال سازی فرمایید


تعیین قالب نصب گردیده برای فعال سازی در PrestaShop

به عبارتی‌طور که در تصویر نیز مشاهده می کنید، یک قالب تازه با تیتر “Minimal” درین نصیب وجود دارااست.

قالب نو را گزینش فرمایید و بعد با ظواهر شدن پیام “Use this theme” بر روی آن کلیک نمائید تا قالب متبوع فعال گردد.

 

فعا­لسازی قالب نصب گردیده در PrestaShop

در بعضی موردها نصب قالب  در پرستاشاپ ، بعضا از این قالب‌ها برای سعی صحیح و یا این که بهتر، یار با پلاگین‌ها یا این که ماژول‌های خاص خویش، ارائه میگردند. در برگه “Modules to Install” میتوانید هر کدام از آن‌ها‌را به دلخواه گزینش نموده و سایر را، غیرفعال نمایید. همینطور میتوانید ماژول‌ها و پلاگین‌ها را به به عبارتی شکل که می‌باشند نگه‌دارید. بعد از انجام پیکربندی متبوع و آمادگی در‌این مرحله، بر روی دکمه “Save” در نصیب تحت سمت راست ورقه کلیک فرمایید.

 

ذخیره تغییرات بعداز نصب قالب در PrestaShop

در‌این قدم از نصب قالب در PrestaShop اجزای موردنیاز برای قالب خاص شما نصب شود. درین نمونه آموزشی، ما پیام اخطاری اخذ کردیم که بایستی اندازه تصاویر را متناسب با طرح تازه، تغییر و تحول دهیم. این موضوع بدین برهان میباشد که قالب‌های متفاوت اکثر اوقات بعدها تمجید گردیده متفاوتی برای تصویر دارا‌هستند. ولی از‌آنجا‌که این پروسه نصب، جدید میباشد، نیاز به نگرانی و رفع مورد خاصی وجود ندارد.

حالا بر روی دکمه “Finish” در زیر برگه کلیک فرمائید.

 

اتمام پروسه نصب قالب در PrestaShop

قالب تازه شما برای فردی سازی مانند افزودن لوگو و بقیه موردها دلخواهتان فراهم میباشد.

راه اندازی یک مغازه آنلاین یک کدام از دوستداشتنی‌ترین طرق کسب درآمد آنلاین میباشد. با داشتن بستر مطلوب بازاریابی و گروه‌ای از کالاهای کیفیت عالی، میتوانید به‌راحتی یک وب سایت برنده بسازید.

یافت کردن قالب مطلوب به چه شکل میباشد؟
شاید یافتن قالب متناسب با نیازهای شما، یکی‌از سخت ترین قسمت‌های پیکربندی PrestaShop باشد. پس نخست مطمئن گردید که قالب متبوع با ورژن اپلیکیشن شما سازگار میباشد و نیز متناسب با قضیه کار مغازه اینترنتی شما میباشد. اما به خیال و خاطر داشته باشید که اکثری از قالب‌ها، با اشکال مختلفی از آیتم‌های سفارشی‌سازی در دسترس میباشند.

اصلی ترین مقالات تخصصی طراحی سایت آموزشی...
ما را در سایت اصلی ترین مقالات تخصصی طراحی سایت آموزشی دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت آموزشی, نویسنده : مهمان نواز siteamozeshi بازدید : 108 تاريخ : چهارشنبه 19 آذر 1399 ساعت: 22:10